Què treballem?

La Llar d'Infants Xiu- Xiu té uns trets distintius fruit d'anys d'experiència i de la formació constant en noves metodologies d'aprenentatge.  

La llar es divideix per etapes que van des de l'aula de nadons fins la classe de P-2

El nostre treball es caracteritza perquè:

- SOM OBERTS: Ens agrada la col.laboració i implicació familiar a la vida de la llar. Per aquest motiu ens trobem a les reunions de pares, a les tutories personals i fins i tot podeu veure moltes de les activitats de l'escola a les xarxes socials. Perquè la comunicació de la família amb l'escola és clau per anar tots a una en l'educació dels fills

-SOM ACTIUS: Veure, jugar, tocar, embrutar-se, escoltar, pintar, caminar. És moment de moltes descobertes i per això fem moltes activitats perquè els infants aprenguin a través de l'experiència. A la llar treballem:

-Psicomotricitat

-Logopèdia

-Música

-Anglès

-Joc per Racons

-Jocs a l'aire lliure

-Joc Simbòlic

-Activitats a l'hort i a l'aire lliure

-Joc heurístic

- Experimentació

-Jocs d'aigua (al juliol)

 -Activitats amb pares

- Descoberta de l'entorn i visita a la granja

- SOM CREATIUS: la creativitat s'educa en la primera infància i per això a XIU-XIU donem especial importància a l'experimentació sensorial. Volem que els alumnes treballin amb textures, descobreixin formes i colors i que gaudeixin de crear sense límits.  Per afavorir el temps de creativitat tenim un espai, l'ATELIER, on fem  activitats en català i en anglès.

 

- SOM GLOBALS: Treballem totes les àrees de desenvolupament dels infants: cognitiu, motriu i del llenguatge. Eduquem en valors i sempre partim de la col·laboració entre totes les educadores 

 

© 2017 Llar d'infants Xiu Xiu. All Rights Reserved.