Avui els infants de l'aula de les cireres i les maduixes han anat d'excursió al parc de bombers. Ha estat una experiència maravellosa, on ens hem divertit molt, hem fet noves descobertes i hem ampliat molt el nostre aprenentatge. Moltes gràcies als bombers de Vilanova i la Geltrú que han dedicat el seu temps i el seu entusiasme en passar una estona inolbidable per a nosaltres!

b0

b1

b2

b3

b4

b14

b5

b6

b7

b8

b9

b10

b11

b12

b13

 

 

 

Els infants més grans de la llar estan treballant el color balu. Aprofitem una sessió de psicomotricitat per seguir coneixent-lo. Posem pintura d'aquest color al nostres peus i fem un circuit guiat. Més tard realitzem un mural pintant i movent-nos lliurement. Amb aquesta activitat prenem consciència de les parts del nostre cos i que aquests ens poden servir com una eina creativa. Desenvolupem la nostra motricitat i l'equilibri al mateix temps que ens divertim, aprenem, explorem, experimentem i descobrim. Ha estat una sessió maravellosa!

 

BLAU11

blau0

blau1

blau2

blau5

blau6 

BLAU10

blau3

blau4

blau7

blau8

BLAUSI

 

 

Aprofitant que arribava St. Antoni, al XIU-XIU hem treballat els animals!

Totes les famílies van participar en allò que estaven aprenent els seus fills, aportant-nos moltes imatges de diferentes animals amb les quals vam poder realitzar uns murals fantàstics per treballar-los a l'aula diàriament!

Aquest és el resultat del que van fer els infants d'un any, i com van gaudir fent-ho:

IMG 20180127 WA0302

IMG 20180127 WA0314

 

Els més grans de la llar també van fer un mural i van aprofundir en l'aprenentatge dividint-los en animals de la granja, de la selva, del mar, de la neu i animals que volen.

IMG 20180119 WA0031

FINALMURAAL

muralcireresanimals

finalmural

muralmaduxesanimals

 

Observem i juguem amb imatges:

mansanimals

 

Fem una manualitat per anar a veure els tres tombs amb una màscara molt divertida:

antonicireres1

antonicireres2

antomaduixes

Ens agrada treballar de maner interdisciplinar. Per quest motiu a psicomotricitat juguem i aprenem els moviments d'aquests i en l'àrea de música utilitzem les noves tecnologies per visualitzar vídeos i poder escoltar els sons que produeixen. Ens hem divertit molt!

psicoanimals

musicanimals

El dia de St. Antoni la Valentina ens va presentar als seus conillets, ha estat una experiència molt gratificant per tots els infants de la llar. Moltes gràcies!

CONILLSVERO

conillsvero2

conillslidia

conillseli

conillselii

conillSANA

conillsanna

conillslorena

conillslore

 

Página 1 de 13

© 2017 Llar d'infants Xiu Xiu. All Rights Reserved.