Comunicat de l'Emi cap a les famílies

Benvolgudes famílies:

Després de 36 anys que vaig iniciar el gran projecte de la Llar d’Infants      XIU-XIU a la Rambla Ventosa, i, posteriorment , fa 13 anys, inaugurant també el XIU-XIU Jardí, he pres la decisió de retirar-me.

Aquesta decisió ha estat molt meditada, però és hora d’emprendre una nova etapa de la meva vida, amb la il.lusió d’una   feina ben feta.

Me’n vaig tranquil.la: deixant un gran equip de professionals que incondicionalment han estat sempre al meu costat ,estimant molt la seva feina i que mantindran l’estil  XIU-XIU que tant ens caracteritza.

Voldria agrair a totes les famílies la confiança que m’han donat durant tots aquests anys de trajectòria, així com l’afecte que sempre m’han fet arribar.

Deixo la direcció de la llar en mans de Mercé Súria, que ha estat al meu costat aquests dos darrers anys, i que de ben segur portarà la seva tasca com a directora del XIU-XIU amb la mateixa responsabilitat i professionalitat.

M’han demanat de seguir formant part del Consell Assesor Pedagògic del XIU-XIU que vàrem constituir fa un temps i per suposat que ho he acceptat.

Sempre molt agraïda….

Emi Pascual

© 2017 Llar d'infants Xiu Xiu. All Rights Reserved.